gå til ind-
købskurven
I alt: 0,00 kr


 

Fortrydelses- og returret

 

Som privat kunde har du ubegrænset fortrydelsesret, når du handler hos Exxtra.dk. Den ubegrænsede returret gælder på varer som er aktuelle i vort sortiment, altså ikke udgåede varer. Returnering til vores adresse kan kun ske efter forudgående aftale, og i øvrigt i henhold til nedenstående betingelser.

 

Når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, betaler du selv fragtomkostningerne.

 

Hvis du vil benytte dig af din almindelige fortrydelsesret, skal dette ske senest 14 dage efter, at du modtog varen.

 

Hvis du ønsker at returnere en ubrugt vare, bedes du sende os en anmodning om returnering til salg@exxtra.dk , så sender vi dig en returformular, som du skal sende retur til os.

 

Ved returnering, betaler du selv for alle forbundne omkostninger og fragt til vores lager. Disse omkostninger beløber sig typisk til kr. 575,-.

 

Du kan også benytte dig af din returret ved at nægte modtagelse af varen på din adresse.

 

Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand. Vi forbeholder os ret til at fratrække en forholdsmæssig andel fra dit returbeløb (typisk 20 % af varens pris), såfremt du ikke har returneret varen i den intakte ubrudte originale emballage, hvis du har skrevet på emballagen eller på anden måde har forringet dens værdi. Hvis varen ikke er returneret i den intakte originale emballage, bærer du selv ansvaret for varens tilstand under transporten.

 

Når vi har modtaget og kontrolleret varen, overfører vi det endelige returbeløb til det benyttede betalingskort, senest 14 dage efter vi har modtaget varen.

 

Ved reparation betaler Exxtra.dk fragtomkostningerne i det tilfælde, at reparationsservice bekræfter, at skaden er dækket af garantien. Hvis skaden ikke er dækket af garantien, kan Exxtra.dk bede dig om at betale fragten.

 

 Kurven:

I alt: 0,00 DKK

Gå til kurv

>>