gå til ind-
købskurven
I alt: 0,00 kr


Om Exxtra.dk A/S


Baggrund
Den 14. december 2011 blev Exxtra.dk A/S grundlagt

 

Idéen er, at sælge hvidevarer til lave pris på nettet og samtidig skabe en tæt ”fysisk kontakt” til kunden - så du altid kan være tryg ved købet. Dette gøres ved en hurtig kontakt via chat, telefon og ved at du kan se vareudvalget i mindre fysiske shops - landsdækkende i Danmark. Den første shop vil åbne om kort tid.

Vores store erfaring med salg, indkøb, markedsføring og kundeønsker i hvidevarer, bliver brugt til at tilfredsstille de nye kundeønsker om lav pris og højeste tryghed i købet.

Derfor vi siger; ”stor erfaring og lave priser på hvidevarer”

 

Vi glæder os til at betjene dig.

Mission
Exxtra.dk leverer hårde hvidevarer til konkurrencedygtige priser og dette med den bedste service.

Vi har et stort sortiment i udstillingsmodeller, til fabelagtige priser. Nogle af disse produkter kan være 100 % fejlfri, hvorimod andre med enkle ridser og buler.

 

Holdning
Hvidevaresalg med holdning. Det er vigtigt at passe på jordens ressourcer og miljø. Derfor har vi valgt at fokusere på bæredygtighed og energieffektivitet når vi udvælger hårde hvidevarer til web-shoppen Exxtra.dk.

 

Det skal være let, at vælge produktet, der er mest miljøvenlig. Vi vil løbende udvikle værktøjer i web-shoppen, som gør det muligt for alle, at få viden om hvordan man skåner miljøet og passer på vores omverden.

 

Firmabeskrivelse
Exxtra.dk er en ny og anderledes web-shop med salg af hårde hvidevarer.
Exxtra.dk kombinerer web-shoppen og den fysiske butik på en ny og anderledes måde. Dette sikrer dig altid lave priser og bedste service. De fysiske butikker vil blive etableret fra 2015.

Beskrivelse
Vi vil sælge til lav pris med den højeste grad af service igennem hele produktets levetid – vi kalder det, at følge varen fra vugge til grav. Når du handler hos Exxtra.dk, vil du opleve den bedste service og konkurrencedygtige priser.

 

Vi fører alle de anerkendte mærker i hårde hvidevarer, som lever op til vores krav til energieffektivitet. Web-shoppen Exxtra.dk er designet ud fra, at det skal være let og hurtigt, at finde produktet, der tilfredsstiller dit behov, både med hensyn til lav pris og højeste energieffektivitet - dermed er du også med til at skåne miljøet og passe på vores omverden.

 Kurven:

I alt: 0,00 DKK

Gå til kurv

>>