gå til ind-
købskurven
I alt: 0,00 kr


Hvem er vi?

 

 

Baggrund
Den 14. december 2011 blev Exxtra.dk A/S grundlagt.


Idéen er, at sælge hvidevarer til lave priser på nettet og samtidig skabe en tæt ”fysisk kontakt” til kunden - så du altid kan være tryg ved købet. Dette gøres ved en hurtig kontakt via chat og telefon

 

Stor erfaring med salg, indkøb, markedsføring og kundeønsker i hvidevarer, bliver nu brugt til at tilfredsstille de nye kundeønsker om lav pris og højeste tryghed i købet.

 

Det er derfor vi siger; ”stor erfaring og lav pris på hvidevarer”

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

Mission
Exxtra.dk leverer hårde hvidevarer til konkurrencedygtige priser og dette med den bedste service.


Holdning
Hvidevaresalg med holdning. Det er vigtigt at passe på jordens ressourcer og miljø. Derfor har vi valgt at fokusere på bæredygtighed og energieffektivitet når vi udvælger hårde hvidevarer til web-shoppen Exxtra.dk.

 

Det skal være let, at vælge produktet, der er mest miljøvenlig. Vi vil løbende udvikle værktøjer i web-shoppen, som gør det muligt for alle, at få viden om hvordan man skåner miljøet og passer på vores omverden.

 


Vi vil sælge til lave priser med den højeste grad af service igennem hele produktets levetid – vi kalder det, at følge varen fra vugge til grav. Når du handler hos Exxtra.dk, vil du opleve den bedste service og konkurrencedygtige priser.


Vi fører alle de anerkendte mærker i hårde hvidevarer, som lever op til vores krav til energieffektivitet. Web-shoppen Exxtra.dk er designet ud fra, at det skal være let og hurtigt, at finde produktet, der tilfredsstiller dit behov, både med hensyn til lav pris og højeste energieffektivitet - dermed er du også med til at skåne miljøet og passe på vores omverden.

 Kurven:

I alt: 0,00 DKK

Gå til kurv

>>