gå til ind-
købskurven
I alt: 0,00 kr


Handelsvilkår

 

Nedenstående salgs- og leveringsvilkår gælder for alle varer leveret af Exxtra.dk.

Du kan kun købe varer på www.exxtra.dk, hvis du accepterer handelsvilkårene på denne side. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere disse betingelser, samt at udskrive betingelserne hvis du ønsker det.

Vi opfordrer dig til at læse handelsvilkårene grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene indebærer for dig.


  1. Sådan bestiller du varer hos Exxtra.dk
  2. Betalingsbetingelser og -metoder
  3. Priser

  4. Udstillingsmodeller
  5. Accept af vilkår før køb
  6. Ændring eller annullering af ordre
  7. Fortrydelses- og returret
  8. Transportskade
  9. Reklamationsret
10.. Levering
11. Varemodtagelse
12. Fragt- og leveringsomkostninger
13. Ansvar og forbehold
14. Aftaleindgåelse

 

1. Sådan bestiller du varer hos Exxtra.dk

Du foretager et køb på Exxtra.dk ved at udvælge de ønskede varer og klik ”LÆG I KURV”. Du kan til enhver tid se hvad du har lagt i kurven ved at klikke ”GÅ TIL KURVEN”. Her har du mulighed for at ændre antallet af eller fjerne varer. Klik "GÅ VIDERE".

Under fanebladet "Leveringsmuligheder/Tilvalg" vælger du, hvordan dine varer skal leveres. Her kan du også vælge det tilbehør vi anbefaler du skal tilkøbe. Klik "GÅ VIDERE".

Under fanebladet "Kundeoplysninger" skal du indtaste oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefon samt eventuel anden leveringsadresse. Det er også her du "Godkender" at du kan acceptere vores handelsbetingelser, og godkende din ordre. Du kan se alle dine oplysninger, inden du godkender ordren. Ved hjælp af "Forrige" knappen har du mulighed for at gå tilbage og tilføje/fjerne varer og ændre i dine oplysninger, inden du godkender dit køb. Klik på "Godkend ordre"
Klik "GÅ VIDERE".

Under fanebladet ”Kassen”, vælger du den betalingsmetode som du ønsker at benytte, og indtaster de tilhørende betalingskortoplysninger. Herefter klik ”Gennemfør betaling” for at gennemføre købet. Når din bestilling er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Du opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, udnyttelse af fortrydelsesret eller reklamation.


Exxtra.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer eller leveringsproblemer, og tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

2. Betalingsbetingelser og - metoder

Du kan betale dit køb på følgende måder:

Betalingskort
Vi accepterer flg. danske udstedte betalingskort:
•Dankort
 

 

Exxtra.dk anvender en betalings-gateway fra Quick-Pay. Kommunikationen og dataudvekslingen. Denne betalingsløsning er testet af PBS og andre kortudstedere og kortindløsere, og sendes krypteret så dine oplysninger ikke kan misbruges. Hvis hele ordren ikke kan leveres, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal beløb. Vi kan derimod ikke forhøje beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varelinier. Hvis du betaler med betalingskort, bliver beløbet først trukket på din konto ved fysisk afgang fra vores lager. Dette betyder at du sagtens kan bestille varer til senere levering, men at beløbet først hæves når varen er afsendt. Det debiterede beløb vil fremgå af din kontooversigt.


Netbank
Har du adgang til netbank, kan du betale via denne. Du afkrydser blot feltet for betaling via netbank på betalingssiden. Beløbet overføres med det samme, direkte til Exxtra.dk A/S konto i Sydbank. Kontonummeret er: 6845-0001455494.

Hvis du senere ønsker at annullere bestillingen, er det nødvendigt at du kontakter Exxtra.dk A/S på e-mail salg@exxtra.dk for at få beløbet refunderet, da dette ikke kan foretages automatisk. E-mailen skal indeholde registreringsnummer og kontonummer hvortil pengene skal tilbageføres.


3. Priser

Priserne på Exxtra.dk er i danske kroner (DKK), inklusive 25 % moms. Vi tilstræber altid at være konkurrencedygtige med laveste pris, derfor justeres priserne løbende.

Betalingskort- og bankgebyr oplyses inden køb. Transaktionsgebyr overstiger ikke de PBS fastsatte gebyrer.

 

4.Udstillingsmodeller

Alle vores udstillingsmodeller kan have ridser, buler eller lignende skader. Du kan kontakte os pr. mail salg@exxtra.dk for at få oplyst om netop det produkt du ønsker har en skade. Produkterne er altid fuld funktionsdygtige og har gennemgået en test af vores montør, inden den bliver sendt ud til kunden. Der vil derfor kunne forkomme at produktet har dråber i maskinen pga at testkørsel. 

 

5. Accept af vilkår før køb

Du skal ved hvert køb acceptere indholdet af vores handelsvilkår. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Du får en kopi af vilkårene, når du modtager en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail.

 

6. Ændring eller annullering af ordre
Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte os på salg@exxtra.dk, så længe varen ikke er afsendt.

Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages returret (Læs mere om Fortrydelses- og returret under punkt 7).

 

7. Fortrydelses- og returret
Som privat kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Exxtra.dk. Returnering til vores adresse kan kun ske efter forudgående skriftlig aftale.

Når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, betaler du selv fragtomkostningerne.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, skal dette ske senest 14 dage efter, at du modtog varen. Hvis den 14. dag er en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. december, så udløber de 14 dage på den efterfølgende hverdag.

Hvis du ønsker at returnere en ubrugt vare, skal du rekvirere en returformular, ved sende en mail til salg@exxtra.dk, udfylde returformularen og tilbagesende den til os. 

Du kan også benytte dig af din returret ved at nægte modtagelse af varen på din adresse.

Hvis du ikke har mulighed for at udfylde returformularen via vores hjemmeside, bedes du sende en e-mail til salg@exxtra.dk

Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand. Vi forbeholder os ret til at fratrække en forholdsmæssig andel fra dit returbeløb (typisk 20 % af varens pris), såfremt du ikke har returneret varen i den intakte originale emballage, eller hvis du f.eks. har skrevet eller sat mærkater på emballagen eller på anden måde har forringet dens værdi. Hvis varen ikke er returneret i den intakte originale emballage, bærer du selv ansvaret for varens tilstand under transporten.

Såfremt du anvender din fortrydelsesret refunderer vi ikke pengene for en eventuel opbæring eller montering.

Vi overfører det endelige returbeløb til det betalingskort du benyttede ved betalingen, senest 14 dage efter vi har modtaget varen.


8. Transportskader

Alle transportskader skal meddeles hurtigst muligt til Exxtra.dk, på mail salg@exxtra.dk

 

9. Reklamationsret
Exxtra.dk yder 24 måneders reklamationsret for fejl og mangler ved levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vil du reklamere over en mangel på en vare, skal du give os besked inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. I modsat fald mister du retten til at klage over manglen. Giver du besked inden to måneder efter, at du har opdaget manglen, er det altid rettidig. Har du ikke inden 24 måneder efter du har fået varen, meddelt os, at du vil reklamere over en mangel, kan du ikke senere gøre den gældende.

Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af dig, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation, tilslutning eller brug, eller hvis serienummeret er fjernet eller ødelagt.

Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede ved levering.

Når du vil reklamere over et produkt, bedes du sende en e-mail på salg@exxtra.dk, hvor du oplyser dit ordrenr. og beskriver fejlen.

Du kan kræve, at vi afhjælper manglen eller leverer en ny mangelfri vare, hvis forudsætningerne for ombytning er til stede. Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget og at afhjælpningen eller om leveringen ikke medfører uforholdsmæssige høje omkostninger for os.

Konstaterer reparatøren, at reparationen ikke er dækket af garantien eller at varen ikke fejler noget, vil du blive faktureret for forgæves servicebesøg.

NB - Oplys altid serienummeret
Det er dit ansvar at notere varens serienummer ved modtagelse af varen, da Exxtra.dk desværre ikke kan være behjælpelig med at fremskaffe dette på et senere tidspunkt. Serienummeret skal altid oplyses ved reklamation, da nummeret er vigtigt i forbindelse med servicesager. I de tilfælde hvor serienummeret er blevet slidt af, er det ikke Exxtra.dk’s ansvar at fremskaffe nummeret.

 

10. Levering

 

Gratis levering

Exxtra.dk leverer gratis til "kantstenen" til din bolig i hele Danmark med undtagelse af ikke brofaste øer samt Grønland og Færøerne. Vi leverer varerne i samarbejde med3D Logistik. Den normale leveringstid er på 1-3 dage, med mindre varen er i restordre hos producenten. Du bliver kontaktet inden levering. Varen vil blive leveret i henhold til den leveringsydelse du har bestilt.

 

Ø-levering: 495 kr.

 

Til ikke brofaste øer kan vi tilbyde at levere produktet til færgelejet efter forudgående aftale med Exxtra.dk’s kundeservice. Kontakt kundeservice for yderligere information på tlf. 7879 9000.

 

Ø-levering:

Exxtra.dk tilbyder også levering til ikke brofaste øer.

Denne service forlænger typisk leveringstiden på 2-4 dag.

Såfremt du ikke tilkøber Ø-levering, men varen alligevel bestilles til en ikke brofast ø, så vil regning på Ø-levering blive eftersendt. Til ikke brofaste øer kan vi dog tilbyde at levere produktet til færgelejet efter forudgående aftale med Exxtra.dk’s kundeservice. Kontakt kundeservice for yderligere information og aftale på telefon 7879 9000 eller send en mail til salg@exxtra.dk.

 

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer.

 

11. Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige fragtskader.

Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på skade, skal du kvittere på fragtbrevet, men med forbehold for eventuelle skader på indhold.

Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du ikke mener lever op til det bestilte.

Hvis du afviser en vare, skal du altid kontakte os og meddele, at du har afvist modtagelsen af varen.

Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du straks anmelde det til Exxtra.dk på telefon 51898400 eller send en mail til salg@exxtra.dk.

Uanset om der er tale om synlige eller ikke-synlige skader, skal du kontakte Exxtra.dk, så vi kan hjælpe dig med at få løst problemet.


12. Fragt- og leveringsomkostninger
Hos Exxtra.dk er der fri levering på alle varer.

Hvis du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, skal du selv betale fragtomkostningerne.

 

13. Ansvar og forbehold
Exxtra.dk påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse.

Exxtra.dk påtager sig ikke ansvaret for, at varen forårsager: indirekte skade eller følgestab, driftstab; tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing; tab, som du kunne have undgået ved rimelige foranstaltninger.
Exxtra.dk påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

Exxtra.dk kan ikke tage ansvaret for bortløbne husdyr i forbindelse med levering. 

Ovenstående gælder medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte /udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

I det omfang der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, medfølger disse. Såfremt der ikke findes produktbeskrivelse og vejledning, hvor dette måtte forventes, fremgår dette af den konkrete produktinformation.

Exxtra.dk påtager sig ikke noget ansvar for, om du har kontaktet exxtra.dk for at få oplyst om din udstillingsmodel har en skade, alle udstillingsmodeller kan have buler, ridser eller lignende skader.

 

Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

Dit køb hos Exxtra.dk A/S er reguleret af dansk ret.

 

14. Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Vi opfordrer dig til at læse vilkårene grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig. Du får en kopi af vilkårene, når du modtager en bekræftelse på din bestilling pr. e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kurven:

I alt: 0,00 DKK

Gå til kurv

>>